Trouwreportage

Voorbeeld Trouwreportage's

Na een lange tijd van voorbereiding is de trouwdag voorbij, voor je er erg in hebt. Het enige wat dan nog over is zijn de herinneringen en de trouwreportage. Het maken van een trouwreportage is meer dan alleen het maken van duidelijke en scherpe foto's. Het moet de verschillende emoties van die dag oproepen. Daarom vertrouw je op de kwaliteit van de fotograaf met ervaring. Want wees eerlijk, de trouwdag kun je niet over doen. Veel tijd en geld wordt besteed aan de kapper, kleding, ringen, bloemen, vervoer, etc.

Er is veel overleg geweest, er zijn veel afspraken gemaakt. Dit alles is later terug te zien in uw trouwreportage.
Alles voor de "grote dag". Maar op je trouwdag gebeurt er zoveel in zo'n korte tijd, dat je niet alles bewust mee krijgt. En daarvoor die fotograaf met visie en evaring.

Wij hebben de trouwreportages in verschillende prijsklassen.

Digitale Trouwreportage

Bekijk online enkele voorbeelden van Trouwreportages die uw bruidsfotograaf eerder heeft gemaakt. U kunt in de online trouwalbums net zo bladeren als in een gewoon trouwalbum. Natuurlijk wordt er van uw trouwreportage een 'echt' trouwalbum gemaakt wat u gewoon kunt vasthouden en aan familie en vrienden kunt tonen.

Iedere trouwreportage is uniek en daarom kunnen we u geen vaste prijs hiervoor geven.
Voor een prijslijst van onze trouwreportages kunt u ons altijd even bellen of mailen dan zorgen wij dat deze snel u kant op komt.
Guido Pelgrim fotografie | Walstraat 25 | 7061 CA | Terborg | tel. 0315-325625 | info@guidopelgrim.nl
webdesign voskotan webservices