de Kinderfotograaf

Voorbeelden van de kinderfotograaf

Kinderfotografie is een van de mooiste onderdelen van het vak fotografie.

Die stoere, uitbundige of schattige kleintjes maken het een feest om dit als kinderfotograaf te mogen vastleggen. Bij onze voorbeelden zul je zien dat we proberen het kind zich zelf te laten zijn. Dit doen we als kinderfotograaf op een leuke en speelse manier. Wij , als kinderfotograaf, proberen met onze kinderfotografie zo weinig mogelijk attributen te gebruiken. Het gaat steeds om het kind op de foto en niet om de dingen er om heen.

De opnamen worden bij ons door de kinderfotograaf in de studio gemaakt. Wij hebben in onze studio ruimte voor 1 persoon maar ook voor 20 kinderen. Ook met alle neefjes en nichtjes op de foto voor oma en/of opa is een mogelijkheid die de kinderfotograaf biedt.

de Kinderfotograaf, online de mooiste foto's uitzoeken

Als de opnamen gemaakt zijn worden de beste foto's geselecteerd door de kinderfotograaf en worden er proefdrukken van gemaakt. Tevens krijgt je een gebruikersnaam en een wachtwoord, zodat je op onze website de beelden die de kinderfotograaf heeft gemaakt, kunt bekijken.

Foto's kunnen van klein tot groot worden afgedrukt in kleur, zwart-wit of in bruin. Ook is het erg mooi om een deel van de foto in kleur te laten en de rest zwart-wit. Veel van onze kinderfotografie wordt afgewerkt op linnen. Deze schildersdoeken maken wij vanaf het formaat 50x50 cm.

Als je een kijkje neemt in onze fotogalerie en je denkt dat onze kinderfotograaf bij jou en jouw kinderen past neem dan contact met ons op voor een afspraak. Wil je meer informatie hierover bel of mail ons voor een prijslijst.
Guido Pelgrim fotografie | Walstraat 25 | 7061 CA | Terborg | tel. 0315-325625 | info@guidopelgrim.nl
webdesign voskotan webservices