ronde kader

portretfotografie

 

Portretten kunnen bij ons in de studio of op locatie worden gemaakt . Wij hebben in onze studio de ruimte om rustig en ontspannen te fotograferen. Voorafgaand aan de opnamen bespreken we jouw wensen en ideeen.

Onze studio is gevestigd in de Achterhoek. Dat is niet zonder reden. Het achterhoekse landschap biedt voor ons vele mogelijkheden door haar bosrijke en agrarische landschap. Het is daarom dat wij regelmatig te vinden zijn in een korenveld of ander weiland in onze nabije omgeving.

Na de fotosessie worden de beste portretfoto's geselecteerd door de fotograaf en wordt er een proefdruk gemaakt. Tevens ontvang je na de opnamen een gebruikersnaam en een wachtwoord, zodat je via onze website de portretten alvast kunt bekijken en uitzoeken.

Of het nu portretfoto’s zijn van jezelf, de hele familie met of zonder huisdieren, bij ons kan je terecht voor al je herinneringen.

Als je een kijkje neemt in onze fotogalerie en je bent van mening dat onze portretten ook bij jou passen neem dan contact met ons op voor een afspraak. Wil je meer informatie bel of email ons.

klik op de foto's om verder te kijken!
 

Guido Pelgrim fotografie | Walstraat 23 | 7061 CA | Terborg | tel. 0315-325625 | info@guidopelgrim.nl

webdesign en hosting Voskotan Webservices