ronde kader

pasfoto's

 

Guido Pelgrim Fotografie is de fotograaf voor al u officiële pasfoto’s.

Voor een officiële pasfoto kunt u bij ons terecht voor de gemeente Oude IJsselstreek, gemeente Doetinchem en omliggende gemeentes. Dus komt u uit Terborg, Ulft, Gendringen, Varsseveld, Westendorp, Silvolde, Doetinchem of Gaanderen bij ons bent u aan het goede adres voor een perfecte pasfoto.

We hebben alles in huis om een perfecte pasfoto voor u te maken zonder afspraak. U kunt bij ons terecht op dinsdag/ woensdag van 09.00 uur tot 18.00 uur, donderdag/ vrijdag van 09.30 uur tot 18.00 uur en op zaterdag van 09.00 uur tot 16.00 uur. Als u werkzaam bent in de gemeente Oude IJsselstreek is het ook mogelijk om tijdens de lunch pasfoto’s te komen maken zonder afspraak.

De pasfoto's zijn geschikt voor alle officiële documenten in de gemeente Oude IJsselstreek en de gemeente Doetinchem en alle andere gemeentes.
Te gebruiken voor:
- Paspoort
- Identificatie kaart (ID)
- Rijbewijs
- Sportpassen
- Andere overheidsdocumenten

Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor een leuke en vlotte pasfoto voor bijvoorbeeld uzelf, familie en vrienden(boekjes).

Voor € 12,50 heeft u een set van 4 officiële pasfoto’s. Een nabestelling is er al voor € 10,-.

Pasfoto's aan huis.
Indien u slecht ter been bent en bijvoorbeeld in een zorgcentrum woont in de gemeente Oude IJsselstreek dan komen wij bij u aan huis voor een officiële pasfoto.
Vanaf € 17,50 maken wij officiële pasfoto’s in Terborg, Ulft, Gendringen, Varsseveld, Westendorp, Silvolde, Doetinchem of Gaanderen.
Voor meer informatie over pasfoto's aan huis kunt u ons bellen tel.: 0315-325625 of mailen naar: info@guidopelgrim.nl.
Wij zullen dan in overleg een afspraak voor u inplannen om een pasfoto te komen maken.
Voor meer informatie over pasfoto's aan huis in de gemeente Oude IJsselstreek en de gemeente Doetinchem bel of mail ons.

Rolstoeltoegankelijk.
Bent u slecht ter been maar toch in staat om bij ons langs te komen? Dan kunt u uiteraard ook bij ons terecht voor u officiële pasfoto. Onze studio in Terborg is rolstoeltoegankelijk en gemakkelijk te bereiken voor iedereen.

pasfoto's

pasfoto Oude ijsselstreek Doetinchem varsseveld Terborg Ulft Gendringen Silvolde Etten Westendorp Pasfoto_s Guido Pelgrim Fotografie.jpg

Guido Pelgrim fotografie | Walstraat 23 | 7061 CA | Terborg | tel. 0315-325625 | info@guidopelgrim.nl

webdesign en hosting Voskotan Webservices