Familieportret

Voor een cadeau of zomaar voor jezelf

Voorbeelden van Familieportretten

Een familieportret maken wij van kleine groepen maar ook van grote groepen. In onze studio wordt vooraf besproken wat de mogelijkheden zijn voor een familieportret. Dit gaat niet alleen om hoe jullie op de foto gaan, maar ook welke kleding jullie het beste aan kunnen trekken. Als je een familieportret maakt moet het om de mensen gaan. Dus we houden er rekening mee dat het niet te druk wordt of bij kleurenfoto's te bont.

De opnamen worden bij ons in de studio gemaakt . Wij hebben in onze studio ruimte voor 1 persoon maar ook voor 20 familieleden. Als je liever een familieportret op locatie wil kan dit natuurlijk ook.

Kies je mooiste familieportret zelf uit

Als de opnamen gemaakt zijn worden de beste familieportret foto's geselecteerd door de fotograaf en worden er proefdrukken van gemaakt. Tevens krijg je een gebruikersnaam en een wachtwoord, zodat je op onze website de familieportretten kunt bekijken.

Foto's kunnen van klein tot groot worden afgedrukt in kleur, zwart-wit of in bruin. Erg mooi is het om accenten in kleur te laten en de rest zwart-wit. Vaak wordt een familieportret afgewerkt op linnen. Deze schildersdoeken maken wij vanaf het formaat 50cm bij 50 cm.

Als je een kijkje neemt in onze fotogalerie en je denk dat onze familieportretten bij jou en je familie passen neem dan contact met ons op voor een afspraak. Wil je meer informatie hierover bel of mail ons voor een prijslijst voor een familiportret.
Guido Pelgrim fotografie | Walstraat 25 | 7061 CA | Terborg | tel. 0315-325625 | info@guidopelgrim.nl
webdesign voskotan webservices