Bruidsfotograaf

Voorbeelden van bruidsfotograaf Guido Pelgrim

Maandenlang ben je bezig voor die ene dag:

je trouwdag!

En dan opeens is het zover. Door alle goede voorbereidingen verloopt de dag precies zoals jullie je hadden voorgesteld. Jammer alleen dat hij zo snel voorbij gaat. Gelukkig is er de bruidsfotograaf. Die een uniek document maakt met daarin de herinneringen aan die geweldige dag. Logisch dat je bij de keus van een bruidsfotograaf die zo'n bijzonder document gaat maken niet over een dag ijs gaat. Dat het een vakfotograaf gaat worden, spreekt voor zich. Hoe professioneel een bruidsfotograaf ook is, belangrijk is ook dat het klikt tussen jullie en de fotograaf. Zorg er daarom voor dat je een bruidsfotograaf kiest die bij je past.

Jullie bruidsfotograaf moet de emoties van de dag op een mooie, indringende en originele wijze vastleggen.

Bruidsfotograaf : Bruidegom Bruidsfoto Award 2007

In maart 2007 werd bruidsfotograaf Guido Pelgrim genomineerd met twee foto's voor de Bruidsfoto Award. De Bruidsfoto Award is een initiatief van Bruid & Bruidegom Magazine. Uit honderden inzendingen nomineerde een vakjury, bestaande uit vertegenwoordigers van allerlei professionele organisaties van Nederlandse vakfotografen, per categorie 10 bruidsfoto's.

Bruidsparen bepaalden uiteindelijk wie de Bruidsfoto Award 2007 zou winnen door te stemmen via de website van bruid & bruidegom. Bruidsfotograaf Guido Pelgrim van Guido Pelgrim fotografie (Fotostudio Nol Kiefte) uit Terborg wint in augustus 2007 de Bruidsfoto Award in de categorie "Bruid en Bruidegom". Voorbeelden van trouwreportages vind je op onze site onder "huwelijk", "trouwboek" of bij van pas getrouwde stellen bij "just married".
Guido Pelgrim fotografie | Walstraat 25 | 7061 CA | Terborg | tel. 0315-325625 | info@guidopelgrim.nl
webdesign voskotan webservices